Kies je taal:

Bezorgdagen en levertijd

We rijden met onze eigen transportdienst op:

  • Woensdag naar het zuiden (Zeeland, Brabant)
  • Vrijdag naar het noorden (Noord-Holland, Utrecht, Flevoland en Noordoost polder)

We verzenden standaard op de milieuvriendelijkste wijze. Dan kan het voorkomen dat de levertijd 1 a 2 dagen langer is, dan dat die aangegeven staat in de webshop. De levertijd vindt je terug op de orderbevestiging. Wil je de delen toch sneller? Laat het ons weten via de bekende kanalen.

Bestellingen binnen Nederland die niet op onze bezorgroutes liggen, worden verstuurd via koeriers op werkdagen van ma t/m vr.

Bestel je voor 14:00 uur en zijn de producten op voorraad dan wordt je pakket doorgaans dezelfde dag door ons verstuurd en de volgende werkdag bij je afgeleverd. Bestellingen die zijn gedaan op vrijdag na 14:00 uur of in het weekend worden op maandag verzonden en op dinsdag afgeleverd.

Afwijkend transport wordt meestal verzorgd door onze eigen transportdienst. De levertijd van een afwijkend transport bedraagt bij voorraad artikelen 1 tot 5 werkdagen (voor 14:00 uur besteld). Overige levertijden vind je op de orderbevestiging.

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIE VOORWAARDEN, gedeponeerd ter Griffie van de Rechtbank te Rotterdam zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst. De leveringsvoorwaarden vind je hier (link).

Hakparts